Finnish Designers

N.M.O Design

 

Viime viikolla satoi jo lunta. Aika kuluu niin äkkiä. Menimme Laura Iikkasen studiolle Maija Mattilan kanssa kuvaamaan ihania N. M.O Designin vaatteita.

N. M. O. DESIGN on perustettu vuonna 2016, intohimosta ja halusta vaikuttaa ekologiseen vaatteiden kulutukseen ja tuotantoon. Merkin tuotteet suunnitellaan ja tuotetaan pääasiassa Suomessa mutta pieniä eriä tehdään myös Virossa eettisiä periaatteita noudattaen. Tuotteiden materiaalit ovat tarkoin harkittuja ja laadukkaita. Suunnittelussa pyritään luomaan jotain, mikä kestää aikaa, mutta on samalla persoonallista ja monikäyttöistä. N.M.O.DESIGNIN tunnistaakin yksinkertaisista malleista, joihin tuodaan persoonallisuutta näyttävillä printeillä ja hauskoilla leikkauksilla.

Tuotteiden materiaalit tuntuivat ihanan laadukkailta ja tämä kukkakuosi ei ole liian kesäinen syksyisiin lookeihin.

Tuotteisiin pääset tutustumaan paremmin täällä:

Verkkokauppaan

 

Kuvat: Laura Iikkanen (linkki)

Meikki: Elisa Leppänen (linkki) 

Mallit: Maiju Markkanen (linkki) & Maija Mattila  (linkki)

Previous Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply