Finnish Designers, Other

Lukijamallikilpailun voittajan kuvat

Kuvasimme ihanan lukijamallikilpailun voittajan kanssa kuvia alkusyksystä. Jätimme Angelinan meikin suhteellisen kevyeksi ja koristimme kasvoja aidoilla kukilla. Asuna toimi Mangon pitsinen jumpsuit ja koruina suomalaisen suunnittelijan Miia Magian korut. Tuotteet valmistetaan käsin ja nämä kyseiset  Screw you -korut on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Miia haluaa valmistaa tuotteensa mahdollisimman kestäviksi. Koruissa hän käyttää esimerkiksi muttereita ja vetoketjuja.

Vietimme kivan iltapäivän Pasin studiolla. Lahjakkaan Pasin kuvia löydät lisää täältä.

 

Photo: Pasi Järvenpää

Model: Agelina

Muah: Mia Rikberg

Style: Maiju

Clothes: Jumpsuit Mango Jewelry Miiamagia

Mikäli Miia Magian korut kiinnostavat, löydät niitä tätä linkkiä klikkaamalla.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply