Other

Muodista Juhannussaunaan – suomalaista muotoilua

 

Ajattelin näin Juhannuksen kunniaksi kirjoittaa suomalaisesta muotoilusta myös muun kuin muodin parissa. Kertokaa mielipiteitänne, kiinnostaako teitä muukin kuin muotiin ja kauneuteen liittyvä sisältö.

En ole ikinä ollut kovin innokas saunoja, mutta mökillä tai silloin tällöin kavereiden kanssa sauna on kiva keino rentoutua. Sauna ja kylmä järvi vain tuntuvat kuuluvan yhteen. Mulla on nyt ensimmäistä kertaa omassa kodissani sauna. Sisustamisesta muutenkin innostuneena, muovinen pesuvati saunakiuluna ei ollut kovinkaan esteettinen valinta. Kuitenkin kiireisen arjen keskellä se on hoitanut hommansa kohtalaisesti tähän päivään saakka.

Kun selasin Rento saunan nettisivuja yllätyin positiivisesti. En ollut ajatellutkaan, että löylykiulu ja kauha voivat olla oikeasti tyylikkäitä. 

 

 

Kaikki Rento Saunan tuotteet on suunniteltu Suomessa ja osa on jopa valmistettu täällä. Värivaihtoehtoja löytyy moneen makuun ja tuotteiden muotoilu on kaunis. Heidän mallistostaan löytyy myös ekologinen Pisara sauna-astia, joka on valmistettu biokomposiitista, se kestää hyvin lämpöä ja kosteutta. Tuotteen materiaali ja tuote on valmistettu Suomessa.

Tuotekategorioita on useita ja astioiden lisäksi löytyy esimerkiksi saunamittareita, saunahunajaa ja laudetekstiilejä.

 

 

Välillä on hauska huomata, kuinka pienikin asia, kuten tässä tapauksessa saunakiulu, voi tuoda piristystä viikkoon. Suurin osa meistä elää kiireistä arkea, tasapainottelee töiden, harrastusten ja muiden menojen välillä. Ne pienet rauhalliset hetket saavat ihan uuden merkityksen, kun niitä ei ole usein. Oli se hetki sitten kahvikuppi parvekkeella, löylyt saunassa tai tunnin juoksulenkki lempimusiikkia kuunnellen.

 

Rento Saunan tuotteisiin pääsette tutustumaan tästä linkistä.

 

*yhteistyö Rento Saunan kanssa

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply