Health & Beauty

Kampausvinkki: tuuhea ponnari 10 minuutissa

 

Kiireisinä aamuina haluan usein tehdä nopean kampauksen, jos en jätä hiuksia auki. Tähän alla olevaan kampaukseen menee alle kymmenen minuuttia ja tarvitset ainoastaan kaksi ponnaria, harjan ja suoristusraudan. Samanlaisen ponnarin voi tehdä myös ilman kihartamista, jolloin se on nopeampi toteuttaa, mutta lopputulos ei ole niin tuuhea. Käyn alla kampauksen vaiheet 1-5.

 

 1. Jaa hiukset saparoille

Laita hiuksesi puoliksi ja solmi ne saparoille kahdella ponnarilla.

2. Ota suoristusrauta esiin.

Itselläni on käytössä GHD:n Wanderlust suoristusrauta*, joka lämpenee super nopeasti. Entisen suoristusrautani kanssa olin tottunut, että ehdin juomaan aamukahvit odotellessa. Tämä sen sijaan on lämmin melkein heti päälle laittamisen jälkeen. Nopeuttaa todella kivasti kiireisiä aamuja. Muista suihkauttaa hiuksiin myös lämpösuojasuihketta ennen kihartamista.

3. Kiharra saparoissa olevat hiukset.

Kun kuulin tämän vinkin ensimmäistä kertaa, olin hämmentynyt kuinka paljon aikaa se oikeasti säästää. Otin molemmista saparoista 3-4 osiota, jotka kiharsin eli aikaa meni vain pari minuuttia. Samaa taktiikkaa voi käyttää myös kihartimen kanssa.

4. Avaa hiukset ja kampaa niitä kevyesti.

 

5. Tee päällimmäisiin hiuksiin ponnari ja toista sama suoraan edellisen ponnarin alle.

Kampaus on valmis. Voit viimeistellä sen halutessasi lakalla tai pöyhiä ja takuttaa hiuksia vieläkin tuuheammaksi “sotkuiseksi” lookiksi.

Mikäli teitä kiinnostaa tutustua lisää GHD:n tuotteisiin, käykää tutustumassa Elevenin verkkokauppaan tästä linkistä. 

* GHD:n suoristusrauta saatu.

Previous Story
Next Story

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna
  June 28, 2017 at 2:42 pm

  Kokeilin neuvomaasi ponnarin tekemistapaa. Ilman suoristusrautaa meni ehkä kaksi minuuttia. Toimii todella hyvin tuuheuttaen ponnarin ihan eri näköiseksi kuin yhden ponnarin tekniikalla. Ponnarista tuli paksun ja ilmavan näköinen. Suoristusraudalla siitä saisi varmaan jopa juhlakampauksen tyyppisen tuloksen.

  • Reply
   Maiju
   June 30, 2017 at 9:28 pm

   Kiva kuulla 🙂 Tuo on kätevä ja helppo tapa tehdä nopeasti kiva kampaus. Ihanaa kesää!

  Leave a Reply